Üye silindi 1
Guest
Doğal olarak . Çünkü kronik hata demek için bu cihazların çoğunda bu tarz hatalar veya sorunlar olmuş olması lazım . Kronik kelimesinin manası bu , ondan 
Doğal olarak . Çünkü kronik hata demek için bu cihazların çoğunda bu tarz hatalar veya sorunlar olmuş olması lazım . Kronik kelimesinin manası bu , ondan![]()
Konuyu değiştirmek ? Çoğunda var ?
Satılık ilanlar dediğiniz 2 örnek ilandan yola çıkarak " kronik " demek ne kadar doğru ?
Bende X markanın ilanları eşeler arar bir sürü yıpranmış örnek bulurum , bu o markayı veya modeli kronik sorunlu mu yapar ?
Madem bu kadar sorunlu neden Sony kullanıyorsunuz o zaman ? Kaldı ki Fotoğraf makinesi denen cihazları eğer hakkını vererek yoğun kullanırsanız bu tarz sorunlar olabilir . Ben de bunu ısrarla yazmanızı anlayamıyorum ...
Bu hobiyle uzun zamandır , Sony ile de 2 yıldır alakadarım neden duymadım diyorum bende size bu konuda bir serzeniş ?
Demem sadece bende olmaması değil çevremde de ciddi sony sahibi arkadaşlarım var hiçbirimizde bu sorun yok , bu ısrar neden sizlerde ?
Evet. Konuyu kronik mi değil mi diye değiştiriyorsunuz.
Konuyu ilk açtığımda yazdığım yazı aşağıdaki gibiydi:
Sony gövdelerde özellikle köşe kısımlardan başlayan ve kullanıma bağlı olarak artan bir soyulma problemi var. Buna karşı aldığınız önlemleri merak ediyorum.
Daha önce R2 vardı elimde. 25k da gövde üzerinde köşeler artık iyice soyulmuştu. Yeni alınan bir Body de soyulma problemi yaşamamak için tavsiyeleriniz nelerdir?
Takılı kaldığınız nokta benim yaşadığım ya da yaşayabileceğim soruna değinmiyor bile. Konu ile ilgili bir fikriniz var ise belirtin. Ben görmedim bende olmadı hiç kimsede olmadı o zaman. Örnekleri göstermemize rağmen kabul etmemenizi anlayamadım.
Evet hakkını veriyorum. Makine benimle Giresun' un dağlarına da çıktı. Mısır'ın çöllerinede gitti.
Konuyu açmamdaki neden belki benim bilmediğim bir koruma sağlamış olmanız. Paylaşmanız. Benimle aynı soruna sahip olan kişilere fikir oluşturması.
Biri silikon kılıf önerdi.
Biri deri half case önerdi.
Başka bir siteden kaplama bulduk.
gibi gibi. Belki sizin dahi hoşunuza gidecek bir örnekle karşılaşacaksınız. Bir gün sizinde başınıza gelebilecek bir olay. Kronik mi değil mi. Bana kronik size değil. Burada ki amacınızı anlayamadım? Yinede dediğim gibi tartışma konu başlığı değil tavsiye lütfen...
tekrar selam.
aliexpress tercih ederseniz benim aldigim saticinin linki:
vergi dahil ₺70 gibi bir fiyata geliyor.
![]()
6.374JD 10% OFF|Camera Bag Silicone Case Rubber Camera Case Cover Skin For Sony A7c A7r Iv A7r4 A7 Iii A7r3 A7r Iii A9 A7 Ii A7r2 A7s2 A7r A7s - Camera Bags & Cases - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
malzeme kalitesi tatmin edici. tavsiye ederim. atni urune tr de orantisiz sekilde cok fiyat istiyorlar.