- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, banka hesabımı bozmayacak hafif bir tripod arıyorum; hem doğa yürüyüşlerinde yanımda taşımak için hem de hızlı ama fotoğraf odaklı olmayan hafta sonu gezileri için uçağa bindiğimde. Uzun pozlamalar için kameranın sağlam durması gereken zamanlar için zaten profesyonel bir tripodum var. SIRUI AM-223 Karbon Fiber Tripod ve B-00K Top Kafa'yı düşünüyorum. Sirui'nin ürettiği en hafif modellerden biri. Ancak, bilmiyorum, Sony A7 III ve Sony 24-70 F4 veya Sony A7 III ve Sigma14-24 F2.8 kombinasyonlarının ağırlığını taşıyabilir mi? SIRUI AM-223 mü yoksa SIRUI AM-225 mi almalıyım diye düşünüyorum. Hangisini seçmem gerektiği hakkında önerileriniz var mı? - A223 mü yoksa A225 mi? Benim için önemli olan birkaç şey: ~3 kilodan az veya eşit olmalı Tripodun yüksekliği büyük bir önem taşımıyor Ağırlık ve stabilite benim ana kriterim Macro çekimler veya zemine yakın çekim yapma özelliği çok önemli değil Teşekkürler. Kısacası: Sony A7 III + Sigma14-24 F2.8/Sony 24-70 F4 kombinasyonu için SIRUI AM-223 mü yoksa SIRUI AM-225 mi?