- 11 Eyl 2024
- 2,117
- 0
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, banka hesabımı bozmayacak hafif bir tripod arıyorum. Dağ yürüyüşü yaparken ya da hızlı fotoğrafçılık dışı hafta sonu gezileri için yanımda taşımak için. Uzun pozlamalar için kameranın kayıtsız kalmaması gerektiği zamanlar için bir profesyonel tripodum var. SIRUI AM-223 Karbon Fiber Tripod B-00K Başlık B-00K'u düşünüyorum. Sirui'nin yapmış olduğu en hafif modellerden biri. Ancak, Sony A7 III ile Sony 24-70 F4 veya Sony A7 III ile Sigma 14-24 F2.8 kombinasyonlarının ağırlığını taşıyıp taşıyamayacağını hiçbir fikrim yok. SIRUI AM-223 mü yoksa SIRUI AM-225'i almalı mıyım diye düşünüyorum. Tercih etmem gereken A223 mü yoksa A225 mi? Önem verdiğim birkaç şey: ~3 kilodan az veya eşit olmalı Tripodun yüksekliği büyük bir faktör değil Ağırlık ve kararlılık en önemli kriterlerim Makro çekimler ya da yere yakın çekim yeteneği pek umrumda değil. Öneriler ve tavsiyeleriniz. TLDR: Sony A7 III + Sigma 14-24 F2.8/Sony 24-70 F4 kombinasyonu için SIRUI AM-223 mü yoksa SIRUI AM-225 mi?