Merhaba sayın arkadaşlar bu konuda kendimi çok acemi buluyorum yardımınıza ihtiyaç var.saygılar
isozez Sony Alfa Forum Üyesi 5 May 2021 1 0 1 Gövde Nikond3500 Lens 55mm Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin. 5 May 2021 #1 Merhaba sayın arkadaşlar bu konuda kendimi çok acemi buluyorum yardımınıza ihtiyaç var.saygılar
Esat A7 III Yönetici 18 Kas 2019 361 96 28 İstanbul Gövde Sony A7 III Gövde 2 Sony A6000 Lens Zeiss 16-35mm f4 Lens 2 Zeiss 55mm f1.8 Lens 3 PK 28mm f2.8 Lens 4 PK 50mm f1.4 Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin. 5 May 2021 #2 isozez' Alıntı: Merhaba sayın arkadaşlar bu konuda kendimi çok acemi buluyorum yardımınıza ihtiyaç var.saygılar Genişletmek için tıkla ... Merhaba foruma hoş geldiniz. Doğa fotoğrafçılığı olarak neleri çekmek istiyorsunuz ve şu anda elinizdeki ekipmanlar nelerdir
isozez' Alıntı: Merhaba sayın arkadaşlar bu konuda kendimi çok acemi buluyorum yardımınıza ihtiyaç var.saygılar Genişletmek için tıkla ... Merhaba foruma hoş geldiniz. Doğa fotoğrafçılığı olarak neleri çekmek istiyorsunuz ve şu anda elinizdeki ekipmanlar nelerdir