70-200 f2.8 GM OSS sorunu?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba arkadaşlar. Gerçekten yardım edebilecek birinin olmasını umuyorum! A7sii üzerindeki 70-200 f2.8 objektifimle ilgili problemler yaşıyorum. Lens ve kamera arasındaki iletişim düzgün çalışmıyor. Sorun önce aralıklı bir hata olarak başladı, ancak şimdi sürekli devam ediyor. Temelde, kamera açılmak için birkaç saniye bekliyor, diyafram numarası görüntülenmiyor, lens odaklanmıyor (otomatik veya manuel) ve ekran sürekli olarak kararıyor ve yeniden parlaklaşıyor. Lensi birkaç kez takıp çıkararak kamerayı açıp kapattığınızda bazen düzgün çalışıyor. Ayrıca Sony 16-35 f4 ve 55mm f1.8 lenslere sahibim - bunlarda hiçbir sorun yok. Bu nedenle, lensi Digital Revs servis acentesine geri gönderdim. Lens, herhangi bir hata bulunamadı şeklinde geri geldi. Onlar, sorunun kameradan kaynaklandığını öne sürüyor. Lens yazılımını güncellemeyi denedim ancak güncelleme yazılımı takılıyor ve lensin kameraya bağlı olduğunu algılamıyor. Kamerayı geri göndermek istemiyorum, çünkü sürekli olarak kurumsal çalışmalarımız için ihtiyacımız var! Herhangi bir öneriye son derece müteşekkir olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.