70-200 f2.8 GM OSS sorunu?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,117
0
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Selam arkadaşlar. Gerçekten umuyorum ki birisi bana yardım edebilir! A7sii üzerindeki 70-200 f2.8'mde sorunlar yaşıyorum. Lens kamerayla düzgün iletişim kuramıyor. Başlangıçta aralıklı bir hata olarak başladı, ancak şimdi sürekli olarak bu sorunu yaşıyorum. Temelde, kameranın açılması birkaç saniye sürüyor, F numarası görüntülenmiyor, lens (otomatik veya manuel olarak) odaklanmıyor ve ekran sürekli olarak kararıp parlaklaşıyor. Birkaç kez açıp kapatsanız, lensi çıkarıp takarsanız, bazen düzgün çalışabilir. Ayrıca Sony 16-35 f4 ve 55mm f1.8 lenslerine sahibim - bunlarla hiçbir sorun yaşamıyorum. Bu nedenle - lensi Digital Revs servis acentesine geri gönderdim. Hiçbir sorun bulunamadığı şeklinde geri geldi. Onlar da bunun kameranın kendisinden kaynaklandığını öne sürdüler. Lensin yazılımını güncellemeyi denedim ancak güncelleme yazılımı takılıyor ve lensin kameraya bağlı olduğunu algılamıyor. Sürekli olarak kurumsal işlerimiz için ihtiyaç duyduğumuz kamera gövdesini geri göndermek istemiyorum! Herhangi bir öneriye son derece minnettar olacağım. Şimdiden çok teşekkürler.