Nikon DL - RX100iv'ten daha iyi mi?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Yeni Nikon DL kompaktlar oldukça güzel görünüyorlar. Muhtemelen RX100iv'de bulunan aynı Sony sensörüne sahiptirler, ancak uygulamanın daha iyi olabileceği görünüyor. Benim için en çekici lensli olanı, 24-85mm, aynı zamanda en ucuz olanı, 650 dolar. Kağıt üzerinde, bunlar RX100iv’in sahip olduğu her şeye sahip, ancak bir dokunmatik ekran lehine bir elektronik vizör ve yalnızca bluetooth için wifi yerine koyarsınız. Dahili zaman atlamalı çekim, HFR, 4k video, OSS ve elektronik OS'a sahipler ve Nikon, RX100iv'in 4k'da büyük bir sorun olan duran perdeyi ortadan kaldırdıklarını söylüyorlar. USB ile mi şarj edildiğiniz konusunda emin değilim (muhtemelen değil). Bu ve benim RX100iv için zaten bir sürü yedek bataryamın olması, muhtemelen değiştirmeyeceğim anlamına geliyor, ama yine de... Nikon, premium kompaktta Sony'yi mi geçmiş oldu? 24-500 sürümünün, RX10ii'den daha iyi göründüğünü söylemek mümkün. Bugün alsaydım, muhtemelen Nikon'u tercih ederdim. Senin düşüncelerin nelerdir?