- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Bu lenslerin gürültülü olduğu hakkında birçok tartışma gördüm. Her birinde her zaman kopyalarının sessiz olduğunu iddia eden bir veya daha fazla kişi bulunuyor. Ben şimdiye kadar iki kopya kullandım ve her ikisi de benzer sesler gösterdi ve ikisini de sessiz olarak düşünmem. Yani ya bu sessiz kopyalara sahip olan tüm insanlar kısmen sağır, ya da Zeiss kalite kontrolü gerçekten kötü. Karşılaştırma yaparsak, benim Sony 24-105 f4'üm aynı teste tabi tutulduğunda bu tür sesler göstermiyor. Lütfen bana anormal olduğunu nasıl belirleyebilirim? Ve eğer ikisi de normalse, neden Sony bu kadar gürültülü bir lens çıkarıyor ki bu, video modunda işlev göstermeden geriye duyulabilir sesler bırakmaz. Teşekkür ederim! Video f22'de başlar, hem AF-C ile hem de manuel olarak AF düğmesine basarak geçer, ardından f1.8'e geçer ve işlemi tekrarlar. Gürültü her iki diyafram açıklığında da mevcuttur. (Eğer duyamazsanız muhtemelen kulaklık veya daha iyi hoparlörlere ihtiyacınız vardır.) Arka plan gürültüsü için özür dilerim, bu en fazla gürültüyü maximize eden en sakin yerdi. Daha iyi bir gerçek dünya örneği aşağıdadır, daha iyi ışıkta çekilmiştir. İçindeki her şey 1.8'dedir. Her panodan sonra hala net bir şekilde lensin odakladığını duyabilirsiniz. Düzenleme tarihi: 18 Ocak 2020, cds333'e ait eklemeler yapıldı.