Yüksek çözünürlüklü APS-C kamera

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, ben bir profesyonel fotoğrafçıyım ve a7rII modelini yedek olarak a6000 modeli ile kullanıyorum. Harika bir kamera ve son zamanlarda onun için özel olarak birkaç lens satın aldığımdan dolayı daha fazla kullanmaya başladım. Dolayısıyla yükseltme yapmak istiyorum ve a6500 modeli hakkında düşünüyordum, tüm harika özellikleri için, ancak hızı bana gerekli değil. Kurumsal sektör için portre ve şehir manzaraları çekiyorum. Benim için mükemmel olan şey, mevcut 24mpx standartından daha yüksek çözünürlük olacaktır. Hatırladığım kadarıyla Samsung'un 28mpx APS-C sensörü vardı (sanırım). Herhangi bir söylenti duydunuz mu (ama Sony'nin mevcut ürünlerini piyasaya sürme döngüsü göz önüne alındığında neredeyse hiç spekülasyon yapacak zaman yok). Herhangi bir bilgiye sahip olan var mı ve böyle bir kameranın piyasaya sürülme ihtimalinin gerçekçi olduğunu düşünüyor musunuz? Mükemmel ikinci kamera için beklemeyi düşünüyorum.