Yeni bir lens düşünerek A7RIII'e yükseltildi.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, Dün A7R2'den A7R3'e yükseltme yaptım. Yeni bir lens satın almayı düşünüyorum. Yerel mağazam harika ve bana kamera için harika bir fırsat ve çok adil bir takas teklifi sundu. Sorun şu ki, çok kötü bir lens seçimleri var. Herhangi bir nedenden dolayı, neredeyse hiç E montaj lens bulundurmuyorlar ve her türlü şeyi bana temin edebiliyorlar ve iş yapmak çok hoş. Dolayısıyla, yukarıdakilerin hepsiyle birlikte bir sonraki lensimi oradan satın almak istiyorum, ancak önce bunları deneme şansım olmayacak. Mevcut lenslerim ise şunlar: Sony G 12-24, Loxia 35 F2, Leica 50 F2 Summicron, Sony 55 f1.8, Sony 85 F1.8. Daha hızlı bir lens veya belki özel bir lens istiyorum. Yeni lens için 3 adayım var (Zaten 50MM civarında fazla örtüşme olduğundan biri takas veya satış yapabilirim): Sony G Master 85 1.4, Voigtlander 40 F1.2, Sony STF 100mm. Gerçekten ciddi Bokeh ile oynamak istiyorum. Hiç video çekmiyorum. Genellikle seyahat fotoğrafçılığı ve otomobil fotoğrafları çekiyorum. Eğilimim G master 85'e, 85 1.8'i takas etmeyi veya satmayı ve yükseltmeyi düşünüyorum...ancak Voigtlander oldukça etkileyici görünüyor. Sony STF'ye gelince, onu test etmeden almak konusunda tereddütlerim var, ancak yerel mağazada bir tane bulunmuyor. Deli gibi seyahat ediyorum ve Vintage Arabalara (hava güzelse neredeyse her hafta sonu arabalarla ilgili etkinlikler var) takıntılıyım. Yukarıdakilere dayanarak, ne düşünüyorsunuz???