YARDIM! Sony 24-70mm f/2.8 ZA SSM (orijinal sürüm veya SSMII) için bir lens çatalına ihtiyacım var.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Uzun ve geniş aramalar yaptım. Her web sitesi, Sony yetkili perakendeci, Sony yetkili tamir dükkanı, Sony lens parça tedarikçisi, eBay, vb... 24-70mm f/2.8 ZA SSM (veya SSMII) objektifime bir lens gölgesi bulabilmek için haftalarımı harcadım. Sony, artık bunları üretmediklerini söyledi... Buna karşılık... "Sony şu anda bu lensi üretmekte ve bu lensle birlikte bu gölge ile geliyor ama Sony artık üretmiyor?" dedim. Adam, "ne demek istediğinizi anlamadım" dedi. Cidden mi? 10 yaşındaki bir lens için özel iç parçalar istemiyorum gibi bir şey değil. Bu noktada bir tane satın almak için yönlendirilirsem, kesinlikle orayı kontrol ettiğime eminim. Ayrıca, bu benim 2 tane aynı lensim ve bir tane gölgem var. Dolayısıyla, gölgemden parça numarasını (ALC-SH101) aldım, çevrimiçi araştırdım ve Adorama'nın kullanılmış bölümünde buldum. Tereddüt etmeden sipariş verdim, acele kargoyla gönderdim, dün elime geçti ve yanlış olanı oldu! Sony, aynı parça numarasına sahip birkaç farklı lens gölgesinin olduğunu söyledi... Şaşkınım! Herhangi bir öneriniz var mı ya da satmak isteyen biri var mı??? Sevgili ziyaretçi, hoş geldiniz! Kayıtlı üye olarak burada bir resim görebilirdiniz... Sadece buradan ücretsiz kayıt olun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!