Video lensleri için önerilen yeni Sony A7

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Şu anda hem bir Canon 5Diii hem de bir Sony A7ii ile çekim yapıyorum. Her ikisini de farklı durumlar için seviyorum. Profesyonel Liga Lacross ve Hokey için çekim yapan bir video kişisi olarak kullandığım profesyonel yayın kamerasındaki 20x zoom objektif ve 2x ekleyici ile ulaştığım esnekliği çok beğeniyorum. Sony A7ii kamerasında da bu kapasiteyi görmek isterim ve bunun mümkün olabileceğine inanıyorum. Sony A7ii kamerasına Video zoom objektifimi takmama izin veren bir adaptör buldum, ancak tabii ki bileşik modda olsa bile sensörü kapsamıyor. Artan sensör yoğunluğu günümüzde Sony A7 model bir kamera yaratmanın mümkün olabileceğine inanıyorum ve bu kamera pro video objektiflerimle uyumlu 2/3 inç sensöre sahip olacak şekilde olabilir. Bu, doğa çekimleri için sırtımı yormadan harika kompakt bir video kiti olacaktı. GoPro kamerası kullanıyorum, bu yüzden Sony A7 gövdesine uyumlu bir sensör bulmanın zor olmayacağını biliyorum. B4 lens adaptörlerinin iyi olduğu gibi Sony’a iyi anahtar B4 lens adaptörleri mevcut olduğundan kullanılacak olan yalnızca küçük sensörün montajı olacaktır. Bu ayrıca video objektifinin otomatik diyaframı ve güçlü zoom yeteneği için bir arayüz ekleyerek daha da geliştirilebilir. Bu için küçük bir pil ve arayüz kutusu gerekecektir. Sony, Dinliyor musunuz? Hoş geldiniz sevgili ziyaretçi! Kayıtlı bir üye olarak burada bir görüntü görebilirsiniz... Sadece buradan ücretsiz kaydolun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!