Uzaktan kumanda seçenekleri

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba Herkes, Bir süredir sahip olduğum ve ekli fotoğraftaki gibi bir şeye sahip olan Sony kablosuz kumandamı (RMTDSLR2CE) son gezimde kaybettim. Şimdi, A1 ve A7riv'le GÜVENİLİR bir şekilde çalışacak bir yedek arayışındayım. Fiziksel bir kumanda veya bir uygulama olsun fark etmez. IEM'i denedim ve kamera ayarlarını ayarlayabiliyorum ama deklanşöre basamıyorum - başka fonksiyonlar çalıştığı için bariz bir şekilde bağlı olduğu halde bağlı değil hatası alıyorum. Birkaç üçüncü parti uygulama (Camrote ve Monitor +) denedim ve pek memnun kalmadım. Güvenilir bir uygulama bulan var mı (yani söylediğinizde deklanşöre bastığı zaman)? Yoksa başka bir fiziksel kumanda mı almalıyım? Eğer fiziksel bir marka ise, Sony mi yoksa piyasadan mı? Eğer Sony ise, şu anda yaklaşık 30 dolar olan RMTDSLR2 (ilk satın aldığımda çok daha pahalıydı) mı yoksa 80 dolar olan RMTP1BT mi? Teşekkürler - değerli. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir görüntü göreceksiniz... Sadece buradan ücretsiz kayıt yaptırın – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!