- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba Hepinize, Bir Sony kablosuz kumandaya sahiptim, ekli fotoğraftakiyle benzer (RMTDSLR2CE) uzun bir süre kullandım ancak son seyahatimde kaybettim. Şimdi A1 ve A7riv kameralarımla GÜVENİLİR bir şekilde çalışacak bir yedek arıyorum. Fiziksel bir kumanda ya da bir uygulamada. IEM'yi denedim ve kamera ayarlarını değiştirebiliyorum ancak deklanşörü tetikleyemiyorum - diğer işlevlerin çalıştığı açıktırken bile bağlı olmadığını belirten bir hata mesajı alıyorum. Birkaç üçüncü taraf uygulamasını denedim (Camrote ve Monitor+) ve onlardan da çok memnun kalmadım. Güvenilir bir uygulama bulan var mı (yani size söylediğinizde deklanşörü çalıştıran)? Yoksa başka fiziksel bir kumanda mı almalıyım? Eğer fiziksel bir marka alacak olursam Sony mi yoksa piyasa dışı mı? Eğer Sony ise, şu an yaklaşık 30 dolar olan RMTDSLR2 mi (ilk aldığımda çok daha pahalıydı) yoksa 80 dolar olan RMTP1BT mi? Teşekkürler - büyükten minnettarım. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı bir üye olarak burada bir resim göreceksiniz... Sadece ücretsiz kaydolun - Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!