Sony E-Mount için Tilt Shift özellikleri

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Schneider-Kreuznach'ın süperlatif "Schneider kreuznach film" serisinin sonuncusu 2017'de piyasaya sürüldü: "Cinema-Tilt FF-primes... ve hangi kamera için düşünüldü? Dünyadaki en iyi kamera için, Sony A7s ve görkemli 18 mm'lik flanş geri odak uzaklığına sahip. Şimdiye kadar film için eğme cihazları, Tilt & shift vardı, ancak her birinin kendi eğme cihazı olduğu kuzenler ve eğme cihazlarını yerleştirdikleri nokta odaksal noktayı imajda, onlara görüntünün küresel odak noktasını kaybetmeden iki odak veya eksen hareketine izin vererek iki düzlemde kaydırmalarını sağladı. Ve fotoğrafta hareket yok. Bunun sebebi, a7s'nin hafif olması ve aynıyı (ya da odak düzlemi) sallayabilmesi ve lensin değil. Bu prensibi, 2008'den itibaren videolarımda eyeball ii ile uyguluyorum ve 2011'den beri eyeball I ile dijitalde, M4/3'ün ilk kamerası olan GF1'in arka odak noktasıyla güvendim. Bana dediğin için adanan: "teknik olarak film endüstrisi için pratik sorunların çok az olmasına rağmen sesli bir şekilde hakkında araştırma yapar, meraklıyım. Uygulamayı hiç bitirmedim..." Schneider-Kreuznach, yeni bir set tam kare lenslerin ilk modelini tanıttı (24 × 36 mm). 25 mm Xenon FF-Prime Film-Tilt Lens, e-Mount ile donatılmış olarak bir Sony A7s'te gösteriliyor. Schneider-Kreuznach'ın film-TILT LENSLERİNİN XENON FF-Primes'ine dayanmaktadır. Set; 25, 35, 50, 75 ve 100 mm - tümü t2.1. Film-Tilt FF-primes, bu baharda Sony E-Mount'ta mevcut olacak (Kuzey Yarıküre'de, Sonbaharımızda), tek başına veya kit halinde. Film-TILT LENS'İ ALIN, TEMELDE ÜÇÜ BİR ARADA ALIRSINIZ. Eğim ayarı 0° konumunda engellenmiş olsa da, film-TILT LENSLERİ STANDART FF-Primes GİBİ ÇALIŞIR. Kamerada sürekli etkiler için 0.8 M'ye yönlendirilmiş silindiri döndürün ve döndürün. Yeni eğme fonksiyonu, büyük bir format galerisinde 80°'lik bir odak düzlemine karşılık gelen 0 ile ±4 eğimli şekilde kalibre edilmiştir. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı bir üye olarak burada bir resim göreceksiniz... Sadece buradan ücretsiz kaydolun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!