Sony a850 parçaları artık ÜRETİLMİYOR.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
A850 modelinin artık üretiminin durdurulduğunu biliyorum, ama Sony'nin a850 için yedek parçaların üretimini neden durdurmak zorunda olduğunu anlayamıyorum. Bu, a850 kullanıcıları için kabul edilemez. Ben de a850'den 2 tane aldım ve yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Deklanşör sayım sınırına ulaştığı için a850'imi Sony servisine yeni bir deklanşör kutusuyla değiştirmek için gönderdiğimde çok hayal kırıklığına uğradım. Bana artık parçaların üretilmediğini, çünkü Sony'nin bunu durdurma kararı aldığını söylediler. Bu, a850 kullananlar için çok adil değil. Bu, ucuz bir kamera değil ve ben zaten her iki vücut için yaklaşık RM14000 yatırım yaptım ve onları 10 yıl daha kullanabileceğimi düşünüyordum. Aldatılmış gibi hissediyorum. Sony, bu sorun için iyi bir nedeniniz olmalı. Yeni teknolojiye geçmek istediğinizi anlarım ama bizi böyle geride bırakmamalısınız. Yedek parçaların üretimi kesilmemeli çünkü zaten bu modeli alan ve kullananları var. Şimdiye kadar bu şekilde sıkışıp kaldım ve artık işimi yapamıyorum çünkü artık kameram yok. Ailemi fotoğrafçı olarak destekliyorum ve ona sahip olmadan ailemi nasıl beslemem ve çalışmaya devam etmem gerekiyor? Lütfen bana a850 için yedek parçaları/deklanşör kutusunu Sony Merkezi dışında nereden bulabileceğimi söyleyebilecek biri varsa gerçekten minnettar olurum. Lütfen burada bana yardım edin.