Sony A7Sii - Yazılım güncellemesinden sonra sorun | Kırmızı ışık

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
0
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, Sony A7Sii model fotoğraf makinesinin yazılım güncellemesini gerçekleştirmeye çalıştım. Mac v10.15 işletim sistemindeki v2.10 sürümünden v3.01 sürümüne güncelleme yapmaya çalıştım. Güncelleme sırasında kamera ekranı siyah oldu ve arka sağ alt köşedeki kırmızı ışık yanmaya başladı. Bu işlemin bir parçası olduğunu düşündüm. Başlamadan önce USB bağlantısının Kütle Depolama olarak ayarlandığından, pilin tam dolu olduğundan ve SD kartın çıkarıldığından emin oldum. Diyalog penceresinde ardından kameranın güncellenemediği bildirildi. Pencerede belirtilen adımları takip ettim, ancak bilgisayarım artık kamerasını tanımıyor; açılmıyor veya kapanmıyor, ancak içinde bir pil varken sabit bir kırmızı ışık yanıyor. Pilleri değiştirdim, kamerayı sıfırlama işlemi yaptım ve bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak hiçbiri işe yaramadı. Bunun bir çözümü var mı? Teşekkürler, Sabine Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Kayıtlı üye olarak burada bir resim göreceksiniz... Sadece buradan ücretsiz kaydolun - Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!