- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 0
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, Sony A7Sii kameramı Mac v10.15 üzerinden v2.10'dan v3.01'e güncelleme yapmaya çalıştım. Güncelleme sırasında kamera ekranı siyah oldu ve arka sağ alt köşede kırmızı ışık yanmaya başladı. Bunun işlemin bir parçası olduğunu düşündüm. Başlamadan önce USB bağlantısının "Büyük Depolama" olarak ayarlandığından, bataryanın tam dolu olduğundan ve SD kartın çıkarıldığından emin oldum. Diyaloğ penceresinde bana kameranın güncellenemediğine dair bilgi verildi. Penceredeki adımları takip ettim ancak dizüstü bilgisayarım artık kamerayı tanımıyor; kamera açılmıyor ya da kapanmıyor, bir batarya takılıysa sadece sabit kırmızı ışığı yanıyor. Bataryaları değiştirdim, kamerada güç sıfırlaması yaptım ve dizüstü bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak hiçbiri çalışmıyor gibi görünüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler, Sabine. Hoş geldiniz, değerli ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir görüntü göreceksiniz... Sadece ücretsiz olarak buradan kaydolun - Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!