Sony A7 lens seçimi hakkında görüş

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, Şunu belirterek başlamak istiyorum: Ben hâlâ çok acemi biriyim. Geçen yıl kit lens ile birlikte satın aldığım bir Sony A7'ye sahibim. Her yıl İtalya'da düzenlenen bir vintage otomobil yarışına katılıyorum ve bu, geçen yıl Sony satın almamın nedeni haline geldi. Şu anda, Kit lens, bir Voigtlander 40 mm Nokton ve birkaç eski tip manuel odaklama lensim var. Başka bir lens satın almak istiyorum ve bir sonraki satın alımı nasıl yaklaşacağım konusunda kafam karıştı. Voigtlander 21MM veya belki de bütçemi gerçekten zorlayarak Batis 25'i düşünüyordum. Eğer çoğunlukla arabaları, biraz manzara ve binaları çekiyorsanız ve zaten sıraladığım lenslere sahipseniz, bir sonraki lens satın alımınız ne olurdu? Geçen yıl İtalya'da çektiğim bir fotoğrafı eklemeye çalışacağım. Genellikle ne tür fotoğraflar çektiğimi görmek isterseniz, beni Instagram hesabımdan takip edebilirsiniz: Jainbaby Teşekkürler, Steve Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir resim göreceksiniz… Sadece buradan ücretsiz kaydolun - Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!