Sony 50mm f/1.8, yazılım güncellemesi yapıldıktan sonra 03 sürümüne yükseldi.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Youtube kanalım ParadiseBizz için bir video incelemesi için Sony 50mm f/1.8 objektif satın aldım. Şu anda fiyatı 199 ile 240 dolar arasında değişiyor, yani gerçekten bütçeyi zorlamıyor. Kameramın menüsünde (araçlar sayfa 6 >> sürüm) hangi yazılımın yüklü olduğunu kontrol ettim ve en son sürüm 3'ün zaten uygulandığını gördüm. Eğer en son yazılıma sahip değilseniz, kolayca güncelleyebilirsiniz: https://www.sony.com/electronics/support/lenses-e-mount-lenses/sel50f18f Yeni yazılım ile odaklama TAM DA yerinde, hızlı ve doğru. Bir kareyi kaçırmadım. Video modunda bile çok iyi ve güvenilir. Tek sorun video modunda: AF motoru çok gürültülü, harici bir mikrofon kullanmanız gerekiyor. Ancak genel olarak, bu fiyat noktasındaki bir objektif için oldukça etkileyici. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir resim göreceksiniz... Sadece buradan ücretsiz kaydolun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz! Düzenlendi: 18 Eylül 2021, Difi