- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Canon'dan Sony'a geçmek üzereyken şimdi A7rii incelemeleri hızla çoğalıyor. Canon kurulumum 1Dsii ile 24-70 f2.8L ve 70-200 f4is objektifle. 24-70 neredeyse sürekli kamerada. Bu kadar çok yönlü bir lens bulunç, o küçük zoom oranı çerçevenin hızlıca ayarlanmasında çok kullanışlı. Harika görüntüler de veriyor. Yakın zamanda yapacağım yeni alışverişim için Sony lensleri kullanmak istiyorum, 1Dsii'nin otomatik odaklaması hızlı iken Sony'ninki daha yavaş olduğundan Sony lenslerini kullanarak mücadele şansını yükseltmek istiyorum. Ayrıca geçişin bir diğer nedeni de boyut ve ağırlık. Şu anda ağır Canon camlarımı kameraya takmak için adaptör kullanmaktan hoşlanmıyorum. Ayrıntılara fazla girmeye başladım, o yüzden konuya odaklanacağım... 24-70 benim tercih ettiğim lens. Bu Sony için de olsun isterdim ama Sony teklifiyle ilgili pek cesaretlendirici incelemeler okudum - oldukça kötü bozulma ve çerçevenin keskinliği eksik. Ben bir piksel avcısı olduğumu kabul ediyorum ve keskinlik arayışımı tatmin etmek için 2 yeni Batis prime (25/85) alarak eğilimini yönlendiriyorum, ama o zooma olan güvenimin bana geri döneceğini biliyorum. Herhangi bir Sony 24-70 kullanıcısı ya da fikir yürüten başka kişiler var mı?