SEL 70200 Otomatik Netleme

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba herkese, Burası benim ilk gönderimim. Hepinizi tanımak güzel! Bir A7II 'ye sahibim ve bir SEL70200 satın aldım. Kullanımından birkaç saat sonra AF tamamen çalışmayı bıraktı. Ara sıra rastgele çalışıyordu... Bu yüzden dükkanı ziyaret ettim ve birkaç testten sonra lensin bir sorunu olduğu sonucuna vardılar (bana A7II'nin sorunlu olduğunu söyleyeceklerinden korkmuştum) ve bunu değiştirdiler. O zamandan beri her şey düzgün çalışıyor ve gerçekten keyif alıyorum. İlk 70200 mm aralıklı zoomum olduğu için diğerleriyle gerçekten karşılaştıramam. Açıkça daha yavaş ve daha az 'kremamsı' olan o fancy 2.8 zoomlardan biraz daha farklı ama genel olarak, harika bir lens. Ancak beni rahatsız eden bir şey var. AF-S modunda, deklanşöre yarı basıyorum ve çok hızlı bir şekilde (olması gerektiği gibi), küçük bir ses duyuyorum ve karenin yeşile döndüğünü görüyorum: Odaklanma şimdi elde edilmeliydi... ancak görüntü tamamen odak dışı. Bunu sık sık gördüğümü fark ediyorum ve belki de hayal gücüm ama son zamanlarda daha sık olduğunu hissediyorum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba? Teşekkürler