PZ 16-35mm f4, 35mm odak uzaklığında otomatik odaklamayı gerçekleştiremiyor.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,117
0
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Herkese merhaba, Önerilen herhangi bir öneri için şimdiden teşekkürler. Sony ekosistemi için yeniyim (Fuji'den geldim, değişikliğin keyfini şimdiye kadar çok çıkardım) ve sorunumun muhtemelen oldukça basit olduğunu hissediyorum, sadece çözümü bulmak için doğru terimleri bilmiyorum. Sorun: PZ 16-35mm f4'te 35mm'e zoomlandığımda video kaydı yaparken odak dokunma becerisini kaybediyorum. Bir a7c üzerinde 4k/30fps 100m kaydediyorum. 34mm'de sorun yok. 35mm'ye vardığımda beyaz bir kutu ve büyüteç simgesi beliriyor ve dokunma odak devre dışı kalan bir tür ek büyütme aralığının etkinleştirildiği görünüyor. Bu APC modu ayarlarıyla ilgili bir şey olabileceğini düşündüm ama bu kapalı durumda. Bu ek büyütmeyi istemiyorum ya da 35mm'de dokunma odak kaybetmek istemiyorum. Bu, deneyimli Sony kullanıcılarının bileceği çok basit bir ayar olduğundan eminim ve bunun adını bilmeden bakıyorum muhtemelen. Bu nedir ve bunu nasıl kapatabileceğimi bana önerilebilecek biri var mı? Şimdiden teşekkürler. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir resim görebilirsiniz… Sadece buradan ücretsiz bir şekilde kaydolun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!