Ön merceğin içinde toz.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, Sony 200-600mm telefoto lensin içindeki toz ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Lensi birkaç yıldır kullanıyorum ve memnunum. Ancak bir sorunum var; yani ön lensin içinde küçük bir toz parçacığı ya da küf büyümesi var. Parça yaklaşık olarak 1.5 milimetre çapında. Konuyu düzeltmenin maliyeti hakkında fikir edinmek için Sony resmi sitesinde araştırma yaptım ve başlangıç fiyatlarının beş yüz sterlin civarında olduğunu öğrendim. Lensi Londra Kamera Değişiminden yaklaşık olarak 1600 sterlin gibi bir fiyata kullanılmış olarak satın aldım. Şimdi gelin, başka 500 sterlin vermek istemiyorum ve bu durum Sony'nin itibarına olan güvenimi sarsıyor. Yakınlaştırmanın tasarım hatası mı yoksa ne olduğu konusunda fikir sahibi misiniz? Her türlü tavsiye ya da yorumu bekliyorum. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir resim göreceksiniz… Sadece buradan ücretsiz kaydolun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!