Mehtap Gölgeden Yarıçaplar, Lens Sorunu Mu?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, Herhangi birisi bunu daha önce gördü veya deneyimlediyse deneyimleri veya tavsiyeleri gerçekten işime yarardı. Daha önce birçok astro/ay fotoğrafı çektim ama daha önce hiç böyle bir etkiyle karşılaşmadım, en son sette olduğu gibi, neredeyse birden fazla soluk daire görebiliyorum. Bu neredeyse bir ayın kırılması gibi görünüyor, ama sadece şartlar mı yoksa optik lens veya ayarlarla ilgili bir sorun mu olduğundan emin değilim. Ne yapacağım konusunda biraz şaşkınım. Daha sonra telefoto çekimleri yaptım ve bunun gibi bir şey yoktu, ancak hala direkt ışıkla ilgili bir sorun olup olmadığından emin değilim. Bunları gerçekten gösteren birkaç parlaklık maskesini ekledim; Lumenzia'daki toz özelliğini kullanarak görüntülenen ve gerçek fotoğrafta bunu vurgulamak için çok fazla işlem yapılmış bir versiyonu ekledim. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak bir resim görebilirsiniz... Sadece buradan ücretsiz olarak kaydolun - Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!