Lütfen mikrofon giriş ses düzeyi seçeneği olduğunu söyleyin..

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,117
0
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Sony a6000'ime harici bir mikrofon aldım. Gerçekten çok beğendim. Hatta bir aux portu bile var. DJ ekipmanımdan bir aux çıkışı alarak a6000'ime bağlantı yaptım. Bu mükemmel çünkü kumandolarımla uyumlu giden sesleri kaydettirebiliyorum. Bu özelliği yerel bir etkinliğe götürmek ve arkadaşlarımın mekanda mix yaparken kayıt almak istiyorum. Mixer üzerinden ses düzeyini azaltma imkanı olmadığı için a6000 menüsünden Mikrofon Giriş Seviyesi'ni düşürme yolları arıyorum. Menülere defalarca baktım ama bir sonuca ulaşamadım. Bir şey mi atlıyorum yoksa umut var mı? Bu tür bir ayar için bir seçenek olmalı diye düşünüyorum. Harika bir kamera. Ayrıca, kayıt ettiğim deneme karışımının bozuk olduğunu belirtmek istiyorum. Ses çıkışını 2 saat pozisyonuna getirerek aşırı ısıya maruz kalmış olabilir. Fakat sesi azaltırsam duyamıyorum, bu yüzden sadece kamerada ayar yapmak istiyorum. Okuyan ve yanıt bekleyen herkese teşekkür ederim.