Lütfen bana deli mi olduğumu söyle.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
İşte durum: Ben ve partnerim çok fazla doğa yürüyüşü yapıyor, sırt çantalı gezilere çıkıyoruz. Birkaç farklı “point and shoot” kamerasını denedim ama hiçbirini beğenemedim. Eski DSLR makinelerimi taşımaya çalıştım ama büyük/ağır/göze batan gövde ve ağır zoom lensler ile sorun yaşadım. Bu yüzden iPhone 11 Pro'ya geri dönerken aynı anda tamamen mantıklı bir adım atarak geçen hafta sipariş ettiğim Sony A7 IV'e karar verdim. Şimdi, 28-75, 24-105 veya 16-35 yerine ciddi şekilde iki farklı prime lensi düşünüyorum: biri 24 diğeri ise 50 mm. Bu yıl tanıtılan yeni Sony lenslerini düşündüğümü belirtmeliyim (SEL24F28G ve SEL50F25G). Doğa yürüyüşü/sırt çantalı gezi için 28-75 (Sony) veya 24-70 (Sigma) yerine iki farklı prime lens seçmek delilik olur mu acaba? Belki 85 mm eklemem gerekir. iPhone ile çekim yaparken zoom yapmam, ya geniş açıda ya da 1x veya 2x çekim yaparım; bu yüzden ara uzunlukları özleyeceğimi düşünmüyorum. Lütfen bana yardımcı olarak karar vermemde yardımcı olun!