Lütfen bana bir mikrofon giriş sesi ayarı seçeneği olduğunu söyleyin.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Sony a6000 kameram için harici bir mikrofon aldım. Gerçekten beğendim. Hatta bir aux portu bile var. Dj ekipmanımdan bir aux-out çalıştırmak için aux portunu kullanıyorum. Bu mükemmel çünkü kontrol ünitelerimde yaptığım hareketlerle mükemmel uyumlu ses kaydı yapabiliyorum. Bu özelliği lokal bir etkinlikte kullanıp arkadaşlarımın mekanın karışık ses sisteminde mix yaparken kaydını almak istiyorum. Ancak mekanın ses düzeyleri belirli bir seviyede olduğu için karıştırıcılarının ses seviyesini düşürebilecek bir yol yok. Bu nedenle a6000 menüsünde Mikrofon Giriş Ses Seviyesini nasıl düşürebileceğimi kesinlikle çözmem gerekiyor. Menülere birkaç kez baktım ancak bir sonuç alamadım. Bir şey mi kaçırıyorum? Bir umut var mı? Bu tarz konular için bir seçenek olacağını düşünürdüm. Bu harika bir kamera. Ah evet, kaydettiğim test mixinde ses bozuldu. Ses çıkışını 2'de tutmamdan dolayı aşırı ısındığından eminim. Ama sesi kısarsam duyamam, bundan dolayı sadece kamerada sesi düşürmek istedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim, cevapları heyecanla bekliyorum ve topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk duyarım.