- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Herkese merhaba. Geçtiğimiz hafta sonu Zeiss Loxia 35mm f/2 ve Sonnar 35mm f/2.8 lensleri kiraladık ve onları denemeye çıktık. Bu toplulukla bazı fotoğrafları paylaşmayı düşündüm. Derinlemesine inceleme için buraya bakabilirsiniz: http://ilovehatephoto.com/2015/03/0...eiss-sonnar-35mm-f2-8-lens-review-comparison/ Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir resim görebilirsiniz… Sadece buradan ücretsiz olarak kaydolun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz! Kaliforniya Bilim Merkezi'nde Endeavour uzay mekiğini ziyaret etmeye gittik. Ne manzara! Ana mekiğin roket iticilerinin tüm borularını ve "mekanikliğini" görmek beni şaşırttı. Benim için karmaşık ancak hala ilkel bir motor gibi görünüyordu. Bir şekilde warp sürücüsü gibi olacağını düşünmüştüm lol. Ön manevra iticilerini kişisel olarak görmek biraz gerçeküstüydü, çünkü hepimiz 2001 Uzay Macerası veya Yıldız Savaşları gibi filmleri görmüştük. Loxia'nın 10 yapraklı yuvarlak diyaframı da halojen spot lambalarından güzel güneş yıldızları üretti. Ön tarafta sergilenen oldukça hoş bir Lockheed A-12 Blackbird çift koltuklu eğitici uçağı vardı. İnşa edilen tek Blackbird eğitici uçağıdır. Kokpiti bana bir X-Wing savaşçısını hatırlatıyor. Fotoğrafları ve incelemeyi beğeneceğinizi umuyorum!