- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Sorun yaşadınız ve herhangi birine danışıp danışamayacağınızı merak ediyorsunuz. Birkaç haç hafta önce A7RII ve 24-70 f4 lensini satın aldım. Ayrıca, ikinci el olarak satın aldığım 35mm f2.8 lensim de var. Şimdi, ara sıra kamerayı açtığımda, 24-70 odaklanmıyor. Ekran üzerinde "F" harfi boş olacak, sanki lensi tanımıyor gibi, sadece bir kez hata mesajı aldım. Diğer her seferde, kameranın tüm işlevleri çalışır, odaklanma haricinde. Sorunu çözebilmek için sürekli olarak açma/kapatma, pil çıkarma ve lensi çıkarma/takma kombinasyonunu yapmam gerekiyor. Bu sorun asla 35mm lensle olmuyor. Tabii ki, kamerayı sadece elime alıp oynamak yerine gerçekten KULLANMAM gerektiğinde her zaman olur. Aralıklı olarak meydana geldiği için, uygun yer/uygun zamanda olmadıkça birine göstermek zordur. Mümkün olduğunca sorunu tespit etmeye çalıştım ve kameranın daha uzun süre kapalı kaldığında sorunun daha muhtemel olduğunu "düşünüyorum". Sony'den (online) doğrudan satın aldım. İşte sorunla karşılaşıldığında kameranın arka tarafındaki görüntünün bir bağlantısı: - [link] Yapmak istediklerinize hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir görüntü göreceksiniz... Basitçe ücretsiz kaydolun buradan - Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!