- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Yakın zamanda büyük bir New York fotoğraf/ses perakendecisinden bir Sony 70-200 FE "G" lens satın aldım, ancak geniş açık pozisyondan 200mm'de f8'e kadar köşelerde kabul edilemeyecek derecede yumuşak olduğunu fark ettim. Bu optiğin keskin olması ve gerçek bir performansa sahip olması gerektiğini biliyorum. Perakendeciye telefon açtım, bana başka bir lens göndermeyi kabul ettiklerini ve bozuk olanı iade etmemi söylediklerini söyledi. Şu anda test için yedek lensi bekliyorum. Merak ettiğim, bu gibi iadeli ürünlerle mağazaların ne yaptığıdır. Lens aksi durumda mükemmel, mint durumda, tüm belgeleri ve ambalajıyla ve bazı amatör kullanıcılara uygunmuş gibi görünüyor. Tahminim, bu tür ürünlerin bir sonraki alıcının kabul edebileceği umuduyla bir başka müşteriye yeniden gönderildiği yönündedir. Acaba bu lens önceden bir müşterinin reddettiği ve benim de onu aldığım bir ürün müydü? Bu gibi ürünlerin kesinlikle üreticiye geri gönderilmediğinden eminim.