Kamerada Sony Uzatılmış Koruma Planı için yardıma ihtiyaç var.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
0
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, hepinize selam! Bu forumda Sony fotoğraf makinesi için Sony genişletilmiş garanti satın alan var mı diye bilmek istiyorum. 2020 yılında bir Sony alpha7R IV'üm vardı. Sony'den, Sony Koruma planları için 1 yıllık üretici garantisinin sonuna yaklaştığımı belirten e-postalar aldıktan sonra 2021 yılında 3 yıllık Protect Plus'ı satın aldım. Yakın zamanda kamerayı temizlemek istedim ancak kamerayı satın aldıktan sonraki 90 gün içinde alınması gereken Protect Plus planına uygun olmadığım söylendi. Servis ekibi e-postama çeşitli uydurma sebeplerle cevap verdi ve hizmet talebimi reddetti. Lütfen görüşlerinizi ve önerilerinizi paylaşın. Yardımlarınız için teşekkür ederim ve çok minnettarım. Eğer burada yayınlamamam gerektiğini düşünüyorsanız özür dilerim. Yardım aramam için beni yönlendirebileceğiniz iyi bir yer var mı? Fakat bu durumun diğer Sony kamera kullanıcılarının genişletilmiş koruma planına karşı dikkatli olmalarına yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Çok teşekkür ederim. L Sony'den gelen e-posta .pdf