- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 0
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Herkese merhaba, bu forumda biri Sony kameraya Sony uzatılmış garanti satın aldı mı diye bilmek istiyorum. 2020 yılında bir Sony Alpha7R IV'üm var. Sony'den, 1 yıllık üretici garantisinin sonuna yakın Sony Koruma planları için e-postalar aldıktan sonra, 2021'de 3 yıllık Protect Plus'ı satın aldım. Son zamanlarda kamerayı temizlemek istedim ancak Protect Plus planı için uygun olmadığımı söylendi; bu planın kamerayı satın aldıktan sonraki 90 gün içinde satın alınması gerekiyormuş. Servis ekibi, e-postama çeşitli uydurulan nedenlerle cevap verdi ve servis talebimi reddetti. Lütfen fikir ve önerilerinizi paylaşın. Teşekkürler, yardımınızı çok takdir ediyorum. Eğer burada bu gönderiyi yapmamam gerektiğini düşünüyorsanız özür dilerim. Bana yardım aramak için iyi bir yer önerir misiniz? Ancak diğer Sony kamera kullanıcılarının uzatılmış koruma planları hakkında dikkatli olmasına yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Çok teşekkür ederim. Sony'den gelen e-posta .pdf.