- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba herkese, sizlerden bazı tavsiyeler almak istiyorum lütfen. Ben çok yeni biri olarak başladım ve şimdi birkaç yıldır beni çok iyi hizmet eden A580'i kullanan amatör biriyim. Potansiyel olarak daha güncel bir modele yükseltmeyi düşünüyorum ancak yıllardır satın almadığım için nereden başlayacağımı bilmiyorum. Günümüzde çıkan yeni kameraların çoğunun E-fit lensler için olduğunu öğrendim, bu yüzden bu yola mı gitmeli ve mevcut A-fit lenslerimi kullanmaya devam edebilmek için bir adaptör satın almam gerekip gerekmediğini bilmiyorum. Şu ana kadar fotoğrafçılığım çoğunlukla doğa, manzara ve aile düğünlerinde genel çekimler olmuştur. Yeni kameramın ihtiyaç duyulduğunda telefonuma doğrudan aktarım yapabilecek WiFi özelliğine sahip olmasını çok isterim. Herkesin düşünceleri nelerdir? Rehberlik eden herhangi bir şey takdir edilecektir ancak fiyat açısından hala daha düşük seviyede arayış içinde olacağım. Teşekkürler.