Hangi tripodu almalıyım?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Son zamanlarda kullanılmış bir Vanguard Alta Pro 2+ karbon fiber tripod ile GH-300T tabanca kavrama başlığı satın aldım. Topuğu kilitlemek gerçekten zor, eğer topdaki gerilimi daha yüksek ayarlarsanız. Bu yüzden iade ediyorum (ayrıca topuğun lastiği çıktı). Sorum şu: Bu kadar zor olması normal mi? Şimdi Vanguard ALTA PRO 2+ 263AGH Alüminyum Tripod ile GH-100 tabanca kavrama başlığını inceliyorum. Onunla aynı sorunu yaşar mıyım (bu yeni, kullanılmamış)? Diğer seçenek olarak Manfrotto MT190CXPRO4 Karbon Fiber Tripod ile 322RC2 tabanca kavrama başlığını düşünüyorum. Hangisi en iyi çalışır? Vanguard'daki çift yuvalı yapıyı beğeniyorum ancak topuğun durumuyla ilgili endişelerim var. Garip olan şey, orijinal GH-100'ün sadece topu serbest bırakmak için bir düğmeye sahip olmasıydı - niye değiştirdiklerini anlayamadım. Tabanca kavrama ihtiyacım, online listelemeler için eşyaları fotoğraflarken kameranın pozisyonunu birkaç kez değiştirmem gerektiğinden kaynaklanıyor, bu yüzden hızlı ayarlama gerekiyor. İki tripoda aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. B&H'den alışveriş yapacağım çünkü kredi kartları var, böylece 6 ay taksitle alabilirim. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. [Linkler]