Hangi tripod'u almalıyım?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Yakın zamanda kullanılmış Vanguard Alta Pro 2+ karbon fiber tripod, GH-300T tabanca kavrama başlığıyla satın aldım. Eğer topun üzerindeki gerilimi arttırmışsanız, başparmak kilidine gerçekten zor erişim sağlanıyor. Bu yüzden iade ediyorum (ayrıca başparmak kilidinin lastiği de çıktı). Sorum şu, bu kadar zor çalışması gerekiyor mu? Şu anda Vanguard ALTA PRO 2+ 263AGH Alüminyum Tripod'u ve GH-100 tabanca kavrama başlığını inceliyorum. O da aynı soruna sahip olacak mı (yeni, kullanılmamış)? Diğer bakmak istediğim ürün ise Manfrotto MT190CXPRO4 Karbon Fiber Tripod ve 322RC2 tabanca kavrama başlığıyla. Hangisi daha iyi çalışacak? Vanguard'daki çift yuva dizilimi hoşuma gidiyor, ancak başparmak kilidi konusunda endişeliyim. İlginç olan ise, orijinal GH-100'ün sadece topu hareket ettirmek için bir düğmesi vardı - neden değiştirdiklerini anlamıyorum. Tabanca kavramanın nedeni, çektiğim fotoğrafları internette listelemek amacıyla kameranın pozisyonunu birkaç kez değiştirmem gerekiyor, bu yüzden hızlı ayarlama gereksinimim var. İki tripodun bağlantıları aşağıda yer almaktadır. B&H üzerinden satın alacağım, onların kredi kartına sahibim, böylece 6 ay taksit imkanından faydalanabilirim. Ne düşündüğünüzü bana bildirin. Şimdiden teşekkürler.
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1346935-REG/vanguard_alta_pro_2_263agh.html