Hangi lens kurulumunu seçeceğime karar vermeye çalışıyorum. Lütfen yardımcı olun!

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Tamam, işte benim yaşadığım ikilem. 1000 dolar altında bir bütçem var. Ben bir düğün fotoğrafçısıyım. Seçeneklerimi bu iki seçenek arasında daralttım: a. yeni sony 28mm f2'yi otomatik odaklama ve içinde optik titreşim engelleme (oss) olan & samyang 135mm f2 manuel odak b. yeni sony 24-240... zoom şeyleri dikkate alınması gereken faktörler. Bu objektifleri düğün çekimleri için kullanacağım. Çok düşük alan derinliğini seviyorum. Distorsiyondan hoşlanmam (tabii ki). Kesinlikle yüksek görüntü kalitesine sahip olmalı. Bir a6000 ve bir a7ii ile çekim yapıyorum ve zaten 3 farklı 50mm objektifim var (bir leica sumarit, bir nikkor 50 f1.2 ve sony 50 f1.8) geniş açılar için bir şey ve portreler için bir şeye ihtiyacım var. Düşünülmesi gereken başka şeyleri belki atladım ama bu konuya başlamak için yeterli bilgi olmalı. Lütfen tavsiyede bulunun!!!!