Hafif odaklanmada hoş olmayan bokeh SEL200600G lens

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
SEL200600G'imi iki haftadır A7III ile kullanıyorum ve hafif odaklanma alanlarında oldukça dikkat dağıtıcı ve hoş olmayan bir bokeh fark etmeye başladım. Çok odaklı alanlarda çözülüyor ancak daha yoğun sahnelerde, ön planda ve arka planda çimlerin olduğu ve plaj fotoğraflarında oldukça dikkat dağıtıcı oluyor: Bazı bokeh'lerin yıldız şeklinde desen aldığını ve çok belirgin bir dış halka oluşturduğunu görebilirsiniz, bu da hafif odaklanmış alanlarda oldukça dikkat dağıtıcı hale geliyor. Bu tür artefaktları gösteren başka bir SEL200600G örneği görmedim, bu yüzden bunun bir tür kusur olup olmadığını merak ediyorum. Bu lensi kullanan herkesten dinlemek isterim, böylece bunun normal olup olmadığını ve Sony'e geri gönderip göndermemem gerektiğini anlayabilirim. Ziyaretçilerimize hoş geldiniz! Kayıtlı üye olarak burada bir resim görebilirsiniz... Sadece buradan ücretsiz kaydolun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!