Güzel al, ya da iki kez satın alma?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
0
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Hala a6500'ü kullanıyorum ancak Full Frame'e geçiş için hazırlık yapıyorum. Bu yüzden emekli olmadan önce olabildiğince çok FF lens satın alıyorum. O zaman param olmayacak... Haha 14mm ile 135mm (14, 24, 35, 50, 85, 135) arasındaki tüm büyük prime lensleri satın aldım, ayrıca 24-70, 70-200 ve 200-600'ü de var. Geniş manzara fotoğrafları için 12-24 eklemek istiyorum. 100-400 gibi diğer zoom lensler faydalı olur mu? Belki. Fakat ne zaman yeterli olacak, haklı mıyım? Haha Emeklilik yıllarımda belki birkaç kuruş kazanmayı umuyorum. Portrelerden, mezuniyetlerden, düğünlerden (belki/değil), sporlardan ve manzaralardan her türlü şeye. Ya hizmetlerden kaynaklanan ya da basılı ürünler gibi satışlardan küçük bir ek gelir elde etme umudu. Biraz uzunca olabilir ama bir amacı var. Yukarıdaki paragraflardaki tüm ayrıntılar göz önüne alındığında, benzer bir hedefi olan veya benzer deneyime sahip olan biri var mı? Tüm ekipmanı satın aldığınızda mutlu oldunuz mu, yoksa pişman mı oldunuz? Benzer bir yolda mısınız? Herhangi bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.