Gezen NY Lensi

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Merhaba, tatil için New York'a gidiyorum ve aşağıdaki ekipmanım var. Sony a7ii Batis 85mm f1.8 Batis 25mm f2 70-200 f4 LEE 100m filtreler Genel bir çekim lensine ihtiyacım var ki genellikle takılı olabilecek ve portrelerden sokak manzaralarına, ışıklardan yiyecek ve yakın çekimlere kadar her şeyi fotoğraflayabileceğim seyahat fotoğraflarım için uygun olsun. Bir 50mm sabit lens gerçekten çok dar, ve Batis 25mm lensim akşam daha kompoze manzara çekimleri için LEE filtrelerimle harika olacak, ancak genel çekimler için çok geniş buluyorum. Dolayısıyla, gerçekten GM 24-70 veya Zeiss 35mm 1.4 ZA Distagon'ı mı almalıyım karar verilmeli. Tek sorunum GM'in çok keskin olması ve beni sabit lenslerimi kullanmamaya teşvik etmesi! Ancak 35mm 1.4, sokak çekimlerim için ihtiyaçlarımı karşılar mı? Daha uzun bir mesafe gerektiren şeyler için 70-200 f4'üm var ve 85mm'yi muhtemelen evde bırakacağım. P.S. Lensin boyutundan endişe etmiyorum, zaten sürekli olarak bir tutam kullanıyorum.