- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Kamera dükkanında küçük bir bel çantası arıyordum ve Lowe Pro Inverse 100/200 gibi bir modeli istiyordum. Daha önce Batis hakkında sohbet ettiğim bir yardımcı yanıma yaklaştı ve Batis'i bulamadığını ancak Loxia 35 f/2 ve Sony uyumlu Sigma 35 f/1.4 (LAEA4'e sahibim) olduğunu söyledi. Bana bunlarla deneme yapma imkanı sundu (daha önce bana 90 makroyu deneme imkanı sunmuştu, ancak iyi ve keskin olsa da beni etkilemedi ve zaten Minolta 85 f/1.4'e sahibim. Tanrım, bu ne kadar küçük! Bu, ilk aldığımda 5D3'ümde kalan distagonu hatırlatıyor. Özellikle hızlı bir diyaframla çok şey yapabileceğiniz gerçekten güzel bir odak uzunluğu. Zaten Loxia'yı satın almıştım, sonra bana Sigma'yı da olduğunu söyledi. Sanırım ikisini de alacağımı düşündü! Sigma'yı denedim ve Loxia'yı iade edip Sigma'yı almayı düşündüm. Sigma, AF ile daha kolay kullanılabilirdi ve keskin - gerçekten harika bir lens (35 f/1.4 Art'ın, Ken Rockwell tarafından 'ailemi destekleyin' diyerek açıklanan keskin bir lens olduğu halde, rezil bir şirketin ürünü olması gibi tabirlerini dinlemedim.) . Teraziyi Loxia lehine sallayan (oldukça kelimenin tam anlamıyla) şey, Sigma'nın A7RII üzerindeki ağırlığı ve dengesiyle ilgiliydi. Minolta 85 f/1.4 daha hafif ve daha iyi denge hissi veriyordu. Bu yüzden £300 daha pahalı olmasına rağmen, CZ Loxia'yı aldım. İşte bu gece Tower Köprüsü'nde çektiğim iki fotoğraf. 1. A7R Loxia 35 f/2 MIdnight at Tower Bridge kopyası singingsnapper tarafından, Flickr.com üzerinde. 2. Bulutlar, ayın parlaklığını azaltmama yardımcı oldu ve sanki bir GND gibi davrandı. MIdnight at Tower Bridge-2 kopyası singingsnapper tarafından, Flickr.com üzerinde.