- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Fotoğrafçılık sadece bir hobidir benim için, ancak işim sabah erken saatlerde geyikler, kuşlar ve diğer vahşi yaşamı fotoğraflama fırsatı sunar. Full frame Alpha 99 veya CSC-Alpha 68 ile bu fırsattan yararlanabiliyorum. Kazancımın bir kısmını ikinci el f/2.8 70-200mm zoom lens almaya harcama fırsatım var. İki seçenek de mükemmel durumda, seçenek şöyle: 1. Sony f/2.8 G SSM, £650 (2006 yılında yeni liste fiyatı £1530 iken); veya 2. Tamron F2.8 SP DI USD, £550 (2014 yılında yeni liste fiyatı £1150 iken). Yeni lenslerle olsaydı, daha uygun olduğu için Tamron'u alırdım - ancak ikinci elde, fark Sony G master'ı daha uygun hale getiriyor. Yeni olduklarında yapılan incelemeler, G master'ın daha kaliteli bir lens olduğunu gösteriyor, bu yüzden ciddi şekilde düşünüyorum. Tamron, çok daha düşük fiyatlı olmasına rağmen mükemmel optik özelliklere sahip olması nedeniyle avantajlı. Herhangi bir düşünceniz var mı? Mesela:- Sony'deki "super sonic wave motor" mu daha iyi, yoksa Tamron'daki "ultra sonic drive" mı? Teklifler