F/2.8 70-200 zoom - seçenek

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Fotoğrafçılık benim için sadece bir hobidir, ama işim bana erken saatlerde geyikler, kuşlar ve diğer vahşi yaşamı fotoğraflama fırsatı tanır. Tam kare Alpha 99 veya CSC- Alpha 68'imle, kazancımın bir kısmını ikinci el f/2.8 70-200mm zoom lens almam için bir fırsatım var. Her iki seçenek de mükemmel durumda, tercih şu şekilde: 1, Yeni fiyatı £1530 olan Sony f/2.8 G SSM için £650 veya; 2, Yeni fiyatı £1150 olan Tamron F2.8 SP DI USD için £550. Eğer yeni lenser olsaydı, Tamron'u alırdım çünkü çok daha uygun fiyatlıydı - ama ikinci elde, fark Sony G master'ı daha uygun hale getiriyor. Lenslerin yeni olduğu zamanlardaki incelemeler, G master'ın daha kaliteli bir lens olduğunu gösteriyor, bu yüzden ciddi ciddi düşünüyorum. Tamron daha düşük bir fiyata çok iyi optik performans sunuyor (ikinci el ekipman için daha az önemli). Herhangi bir düşünceniz var mı? Mesela, Sony'deki "süper ses dalgası motoru" mu Tamron'daki "ultra ses sürücü"den daha iyi? Teşekkürler.