E-mount hızlı zoom fiyatları

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
A-mount APS-C'den E-mount Tam Kare'ye geçmeyi umuyordum, ancak 2.8 zoom lensleri açısından E-mount çok pahalı, 70-200mm F/2.8 için 3000 $'dan fazla, Sony aklını mı yitirdi... Yerli E-mount lensler satın almak ve adaptörlerle ve A-mount'ımdan lenslerle desteklemek, örneğin Nikon ile baştan başlayıp ihtiyacım olan tüm lensleri Sigma veya Tamron'dan satın almaktan çok daha pahalı. Bu nedenle, Sony'nin yeni 2.8 serisinden gelen fiyatları gördükten sonra E-mount'a yönelmeyi düşünmüyorum. IBIS güzel olsa da, Nikon'un VR işlevine sahip tüm lensleri var. Ülkemde D810 + Tamron 24-70 F/2.8 VC + 70-200 F/2.8 VC yaklaşık 5790 $'a mal oluyor. A7R II + Sony 24-70 F/2.8 + Sony 70-200mm F/2.8 yaklaşık 10430 $'a mal oluyor. Nikon ile baştan başlayarak yaklaşık 4640 $ tasarruf ediyorum, yani tüm A-mount Tam Kare lenslerimi Nikon'a yeniden alıp mevcut A-mount'umun Tam Kare lensleriyle destekleyerek Sony yerine gitmemek suretiyle tasarruf ediyorum. FF geçişinde Sony'den ayrılmak zorunda kalacağım için üzgünüm, ancak Sony benim için çok pahalı.