Bower 35/1.5 Sinema Filmi: Smoky Dağları'nda Akıntı

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
0
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Bu yılın başlarında dağlarda bir gün geçirerek a65 ile bu Samyang varyantını çektim. Basitçe söylemek gerekirse, bu harika bir lens. Bu objektifleri birkaç nedenle beğeniyorum: - Geniş açık performansı ortalamaların üzerinde - Bir durak kapatıldığında mükemmel sonuçlar elde edilir - Dekliksiz diyafram halkası kolayca değiştirilebilir - Bütçe dostu bir lens için çok daha sağlam yapı Daha önce Nikonlarla çekim yaparken bir Rokinon 85mm'e sahiptim ve o ilk versiyon yeterince iyi yapılmamıştı - netlik halkası kumlu ve gevşekti. Bu daha sonraki versiyonlar daha rafine ve sağlam yapıya sahip. Netlik parmak uçlarıyla pürüzsüz ve oynaması yok. Onu bir Zeiss gibi kullanıyorum ve bana bir Zeiss gibi görünen görüntüler veriyor! "Güncellenmiş" CS versiyonları artık temelde aynı lensler için daha pahalı olmalarına rağmen, bu indirimli marka ana akım alanına taşınıyor. Daha pahalı olabilirler ama yerli ve premium üçüncü taraf camlarla karşılaştırıldığında harika bir alım temsil ediyorlar. Ayrıca 35mm görüntülerden ve 85mm Samyang ile 16mm Bower'dan da bazı görüntüler paylaşacağım. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir fotoğraf görebilirsiniz... Sadece ücretsiz olarak buradan kayıt olun - Her zaman yeni üyeleri karşılamaktan mutluluk duyarız!