Bir a7R için Hangi "Süper Geniş" Lens?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Arka Plan: Fotoğrafçılık benim hobimdir, mesleğim değil. Ancak, yine de elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Bu amaçla, sürekli bir öğrenci/soru soran biriyim (ve teknoloji aşığıyım :) Şu anda şu ekipmanları kullanıyorum: a7RZeiss Vario-Tessar T* FE 24-70mm F4 ZA OSS (SEL2470Z)Sony FE 70-200mm F4 G OSS (SEL70200G) ve zaten satın almayı düşündüğüm ekipmanlar: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS Şu anda post-prosesim Lightroom 5 ve Photoshop Elements 13 üzerinde, kalibre edilmiş ekranlı Mac'imde yapılmaktadır. Şimdi ayrıca a7R için bir düz "süper" geniş açılı lens satın almak istiyorum. Aday tam kare lens listem arasında… Zeiss Vario-Tessar T* FE 16-35mm F4 ZA OSS (SEL1635Z) Voigtländer 15 mm Super Wide Heliar, versiyon III Samyang 14mm f/2.8 Soru (1): Listeme diğer aday lensler eklenmeli mi? Soru (2): Aday lenslerim nasıl karşılaştırılabilir? (Oldukça genel bir soru :) Düşünceleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. - Marty