Beni a7rii'yi ön sipariş vermeye engelleyen şey ne?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Yeni a7rii'yi gerçek kullanıcıların ellerine geçmesini beklememiz gerekecek ve bize indirmek için bazı ham görüntüler görmek ve yeni kameradaki herhangi bir hata hakkında bilgi almak için, ancak görünüşe göre harika bir kamera olacak olan nedendir ön sipariş vermekten alıkoymakta olan bazı şeylerin kısa bir listesi burada yer alıyor. 1. Sony hala LCD ve vizör arasında geçiş yapacak özelleştirilebilir bir düğmeye izin vermelidir. Eski bir Olympus omd sahibiydim ve bunu tam olarak yapmak için bir düğme kullanıyorlardı. Elbette menüye girebilirim ve otomatik, LCD veya vizör arasında geçişi açabilirim ve bunu gerçekten yapıyorum; ben de enerji tasarrufu yapmak için vizöre bırakıyorum. Ancak biri kameramda bir çekimi görmek istediğinde "bir dakika bekleyin" diyip vizörden bakmalarını ve menü düğmesine basarak otomatik'e geri dönmemi beklemem gerekiyor. Sadece ihtiyacımız olan özelleştirilebilir bir düğme… 2. Hala sıkıştırılmamış ham istiyorum.... Şu anda ham ham değil ve bunu kanıtlamak için renk modunuzu standarttan canlıya veya manzaraya, nötr gibi değiştirdiğinizde ve çekimler yaptığınızda gerçek ham dosya bu değişiklikten etkilenmez ve sadece ham bir dosya olur ama benim a6000 ve a7ii 'de farklı modları kullandığımda ham dosya rengi değişiyor 3. Daha iyi yüksek iso.... Biliyorum ki a7rii'nin Sony'ye göre harika olması gerekiyor ve doğal iso 25.600'e ve genişletilebilir olarak arttırıldı ama hala inanmaya devam ediyorum ki bu sadece gerçekten temiz dosyalar istiyorsanız kullanabileceğiniz maksimumun 3200 ve 4000 arasında olacağı anlamına geliyor. Bekleyip görmek gerekecek! A6000'um iyi ışıkta harika ancak 400 iso'dan yüksek gürültü... A7ii 1600'e kadar iyi, bu yüzden eğer Sony a7rii'de 6400'e kadar yükselebilmemize izin verirse ve temiz dosyalarımız olursa, ben çok heyecanlanacağım. A7rii'nin yüksek iso açısından a7s'nin yanına yaklaşmadığı kanaatine vardım ve tahminim Sony'nin bu BSI sensörü kullanarak a7sii modelini üreteceği ve piksel sayısını 24mp'ye kadar çıkaracak ve hala mükemmel yüksek iso'yu koruyacak. Bekleyip görmemiz gerekecek ama bu benim tahminim. Sizce eksik olan veya a7rii'yi önden sipariş vermekten alıkoyan başka ne var??? Yoksa siz önden sipariş veriyor musunuz?