Artık 70-300mm seçenekleri yok mu?

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
Son zamanlarda bir A7IV satın aldım ve yaklaşık 300mm odak uzunluğuna sahip bir zoom lens arıyorum. Sahne ışıklı olan iç mekan etkinliklerini çok çekiyorum. Bir süredir Canon marka bir şirket kamerası ve 75-300mm f4-5.6 Canon lens kullanıyordum ve 250-300mm aralığı en uzak çekimlerim için gerçekten mükemmeldi. Sony kurulumuma uygun benzer bir şey bulmak zor oldu. İlk olarak Sony FE 70-300mm f/4.5-5.6 G'yi düşünüyordum ama kalitesinden pek heyecanlanmadım. Sonra Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II'yi almaya karar vermiştim ama ekstra 100mm'yi gerçekten özleyeceğimi düşündüm. 100-400mm'yi almayı da düşündüm ama bu etkinliklerde yakına ve uzağa çekim yaptığım için hızlıca 70mm'ye geçebilmem gerekiyor. Bu durumlarda lens değiştirmeye vaktim yok. Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD'nin aradığım kalitede olup olmadığından emin değilim, ayrıca f6.3 iç mekanda işleri biraz zorlaştırabilir. Kendi ekipmanıma yeni başladım, bu yüzden herhangi bir şeyi gözden kaçırıp kaçırmadığımı veya benzer bir aralıkta mutlu olunan bir lens hakkında profesyonel olarak konuşabilecek birinin olup olmadığını merak ediyorum. Her türlü geri bildirimi takdir ederim. Teşekkür ederim. 26 Ocak 2022 tarihinde Kvn'un yazım hatası düzeltilmiştir.