- 11 Eyl 2024
- 2,296
- 2
- 1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
İnternette A9ii modelinin Kasım ayında piyasaya sürüleceği ile ilgili oldukça fazla haber olduğunu görüyorum. Yeni kamera hakkında yapılan incelemeler / yorumlar, kameranın çekim yeteneğinde büyük bir fark olmadığını güçlü bir şekilde gösteriyor, değişikliklerin ağırlıklı olarak kameradan diğer cihazlara dosya transfer yeteneği olduğunu belirtiyor. Hava sızdırmazlığı ve kavrama ile mekanik obtüratörde de değişiklikler olduğu anlaşılıyor. Kendi A9 modelimi, kullanılmayan Nikon lenslerimi (A1 serisi) takas yaparak £2k'ya satın alabildiğim için çok memnunum! Kameramı seviyorum ve artık profesyonel olarak çalışmadığım için özellikle 6.0 sürümü çıkışından sonra güncelleme yapmama gerek yok ve tüm gereksinimlerimi fazlasıyla karşıladığından güncelleme niyetim / gereksinimim yok. Sony, son birkaç yılda çok yol kat etti ve geleneksel en iyi 2 DSLR modeline sağlam bir alternatif sunuyor, spor alanında Sony'ye doğru yavaş ama istikrarlı bir değişim görünüyor. Hoş geldiniz, sevgili ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir resim göreceksiniz... Sadece buradan ücretsiz kaydolun – Yeni üyeleri her zaman memnuniyetle karşılıyoruz!