A9ii" olarak yeniden yazarsan, "En Arakin on iki" olacaktır.

SonyTurk

A7 III
Editör
11 Eyl 2024
2,296
2
1
Herhangi bir iletişim yöntemi girilmemiş. İstersen buradan profiline ekleyebilirsin.
İnternette, Kasım ayında piyasaya sürülecek olan A9ii hakkında oldukça fazla haber olduğunu görüyorum. Yeni kamera hakkındaki önizlemeler / yorumlar, kamera yetenekleri arasında büyük fark olmadığını, değişikliklerin ağırlığının ise kameradan diğer cihazlara dosya transfer yeteneği olduğunu güçlü bir şekilde belirtiyor. Hava sızdırmazlığı ve tutuşta değişikliklerin yanı sıra mekanik shutterde de değişiklikler olduğu söyleniyor. Şanslıydım çünkü A9'umu kullanılmayan Nikon lenslerimle (A1 serisi) değiştirene 2.000 sterline satın aldım, bu yüzden anlaşmadan çok memnunum! Kamerayı seviyorum ve artık profesyonel olarak çalışmadığımdan özellikle V 6.0 sürümünün çıkışından sonra ve tüm gereksinimlerimi karşıladığı için güncelleme yapmamam gerekiyor. Sony son yıllarda çok önemli bir mesafe kat etti ve denenen ve test edilen en iyi 2 DSLR üst modeline ciddi bir alternatif sunuyor ve spor arenasında Sony'e doğru yavaş ama tutarlı bir değişim olduğu görülüyor. Hoş geldiniz, değerli ziyaretçi! Kayıtlı üye olarak burada bir resim göreceksiniz... Sadece ücretsiz olarak buradan kayıt olun - Yeni üyeleri her zaman karşılamaktan mutluluk duyarız!